• Populära sökningar
Home > Hjälp > Beställning och Leverans

How can we help?Find the right answer

Beställning och Leverans


Det är för närvarande inte möjligt att beställa via telefon. Kontakta våran kundtjänst via e-post kundservice@sizeofficial.se eller via

FacebookLaddar

Delivery to the postal agent usually takes 6-8 days after the order has been placed. An AVI will be sent to you with information on how and where to pick up your package. Make sure you bring your AVI and ID to the postal agent.

Price: SEK 59 or free shipping on purchases over SEK 799. Please note that the delivery time can be extended on Swedish and English holidays.
Laddar


Ja, alla ordrar kan spåras via länken i din leveransbekräftelse som du får via e-post. Kom ihåg att leverands till postombud kan ta upp till 5-7 arbetsdagar, så var snäll och vänta i minst 24h om det inte går att spåra direkt.
Laddar


Vi är ledsna över det inträffade. Vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt via sidan

"Kontakta oss"

så kommer vi att göra vårt bästa för att lösa problemet så fort som möjligt.
Laddar


Viktig information angående leverans

Vi upplever för tillfället en del förseningar orsakade av BREXIT. Vi jobbar hårt tillsammans med våra leveranspartners att se till att du skall få ditt paket så snabbt som möjligt.

Vi uppmärksammar dig att vi jobbar på det, vänligen kontakta inte kundtjänst. En update kommer snart att skickas till dig angående din beställning. Vi tackar dig för ditt tålamod. 

Börja med att spåra din order via länken i din leveransbekräftelse som du fick via e-post, för att se vart order är för nuvarande. Kom ihåg att levarans till postombud kan ta upp till 8-9 arbetsdagar, så vänta några dagar om det inte går att spåra direkt.

Om ordern inte går att spåra efter 6 arbetsdagar eller om du fortfarande är osäker på var din order är, kan du komma i kontakt med vår kundtjänst via sidan

"Kontakta oss"


Laddar


Spårningsinformationen är inte tillgänglig omedelbart, vänligen vänta upp till 24h innan du försöker igen. Om du inte kan spåra din leverans efter 3-4 arbetsdagar, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Laddar


Tyvärr kan det hända att en eller flera av produkterna du beställt inte finns på lager. Vi skickar dig då ett e-mail och meddelar vilka produkter det gäller.
Vi gör sedan en återbetalning för de produkter som inte skickats.
Om du inte mottagit ett e-mail som klargör att delar av din beställning annullerats, och du heller inte mottagit din återbetalning inom 5 arbetsdagar, ber vi dig kontakta vår Kundsupport
Laddar

Other ways to get help

Ladda ner våran app

Handla 24/7 med våran size? app. Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden & köp de senaste produkterna på resande fot.

Ladda ned från App Store Ladda ner från Google Play

Registrera till nyhetsbrev

Loading
Vi accepterar följande betalningssätt
Apple Pay logo Klarna logo
Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2022 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade.
Loading