• Populära sökningar
Hem > Hjälp > Returer och Återbetalningar

Hur kan vi hjälpa till?Hitta de rätta svaret

Returer och Återbetalningar

Du kan returnera din beställning i vår butik eller via vår returportal. Att returnera en beställning i vår butik är kostnadsfritt, medan du måste täcka de kostnader som är kopplade till att returnera via vår returportal. Vänligen notera att kunden står för returkostnaden på 162,25 kronor. Du har 28 dagar på dig att returnera din beställning efter att du har mottagit den - förutsatt att den uppfyller vår returpolicy och våra villkor:
  • Produkter måste returneras i samma skick som de köptes.
  • Produkter måste returneras med ett giltigt inköpsbevis/kvitto.
  • Presentkort ingår inte i vår returpolicy. Därför kan de inte returneras. Ett presentkort kan alltid lösas in i vår size? butik.
  • Defekta produkter kan komma att undersökas innan återbetalning/utbyte sker. Detta kan innebära att produkten/produkterna returneras till vårt returcenter för inspektion.
*Observera att du inte kan returnera produkter i butik om du har betalat online med PayPal eller Klarna. Vill du returnera online? Använd vår returportal genom att klicka här.
Laddar

• Produkter måste returneras till size? inom 14 dagar efter köpet för en återbetalning.
• Produkter måste returneras till en size? butik inom 28 dagar för att bytas mot en annan produkt.
• Produkterna måste returneras i samma skick som de köptes.
• Produkterna måste returneras med ett giltigt inköpsbevis/kvitto.
•Presentkort kan inte returneras, men presentkort kan alltid lösas in i en size? butik i Sverige.
• Defekta produkter kan komma att undersökas innan återbetalning/utbyte sker. Detta kan innebära att produkten/produkterna returneras till vårt returcenter för inspektion. Detta gäller alltid för varor som köpts för mer än 14 dagar sedan.
Laddar

Från det att du mottagit din beställning har du 28 dagar på dig att returnera din beställning. Du kan returnera din beställning kostnadsfritt i vår butik. Du kan också använda vår returportal. Observera att du måste täcka de kostnader som är kopplade till att returnera via vår returportal.

Laddar

Från det att vi tar emot din returnerade produkt tar det vanligtvis upp till 72 timmar innan en återbetalning behandlas. Därefter tar det vanligtvis ett par arbetsdagar innan beloppet är tillbaka på ditt bankkonto.

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig när din retur har accepterats. Vänligen räkna med upp till 10 arbetsdagar från det att du har skickat din returorder tills vi har mottagit den och kan påbörja återbetalningen.

Om det har gått mer än 10 arbetsdagar och du inte har hört något, kontrollera din spårningslänk för att se om din returorder har levererats till oss. Vi kan inte återbetala en beställning om vi inte har mottagit den först. Om du vet att vi har mottagit din retur och det har gått mer än 72 timmar, vänligen kontakta
kundtjänst,som gärna hjälper dig.

Vid återbetalning i en size? butik ska beloppet vara tillbaka på ditt konto inom några arbetsdagar. Om du inte har fått återbetalningen efter några dagar, vänligen kontakta din bank.
Laddar

Ja, om du har köpt en produkt från sizeofficial.se och betalat med kredit-/betalkort, kan du returnera ditt köp till alla size? butiker i Sverige inom följande tidsgränser:

• Produkter måste returneras till en size? butik inom 14 dagar efter köpet för återbetalning.
• Produkter måste returneras till en size? butik inom 28 dagar för att byta ut den mot en annan produkt.
• Produkterna måste returneras i samma skick som de köptes.
• Produkterna måste returneras med ett giltigt inköpsbevis/kvitto.

Observera att det inte är möjligt att returnera produkter till size? butiker som har köpts på andra size? andra webbplatser än sizeofficial.se. Det är till exempel inte möjligt att köpa från vår brittiska webbplats (size.co.uk) och returnera produkten till en size? butik i Sverige.

Du kan returnera din beställning via vår returportal genom att klicka här.
Laddar

Tyvärr kan vi inte acceptera returer utan ett giltigt inköpsbevis/kvitto. Detta beror på att vi vill undvika bedrägerier.

Om du vill returnera till en size? butik ber vi dig alltid att ta med ett giltigt kvitto som du fick vid köptillfället. Om du tror att du har tappat bort det kan du använda information från ditt kredit- eller betalkort som visar betalning för köpet.

Observera att vi endast erbjuder byte mot en annan produkt eller ett presentkort om du returnerar en produkt med ett kredit- eller betalkort.
Laddar

Andra sätt att få hjälp

Ladda ner våran app

Handla 24/7 med våran size? app. Få tillgång till våra exklusiva erbjudanden & köp de senaste produkterna på resande fot.

Ladda ned från App Store Ladda ner från Google Play

Registrera till nyhetsbrev

Loading
Vi accepterar följande betalningssätt
PayPal logga Klarna logga
Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade.
Loading